L’Associació Valenciana de Municipis per a la Recollida Porta a Porta ha estat present al fòrum internacional de gestió de residus municipalsWaste in Progress

L’Associació Valenciana de Municipis per a la Recollida Porta a Porta ha estat present en la quinta edició del fòrum internacional de gestió de residus municipals Waste in Progress, celebrada a la ciutat de Girona els dies 18, 19 i 20 d’abril, amb la temàtica “Oportunitats i reptes dels sistemes de recollida de residus amb identificació”.

A les jornades, representants de diferents comunitats ha tingut un encontre per a generar sinergies dins dels seus àmbits d’actuació, entre ells David Salán (comissionat tècnic de l’Associació PaP de la Comunitat Valenciana), Montse Cruz (comissionada tècnica de l’Associació Catalana PaP), Daniel García (representant de la Junta d’Andalusia) i Jesús Aparicio (gerent de la Mancomunitat de Tentudia d’Extremadura).

El congrés està destinat principalment a tècnics municipals, administracions locals, càrrecs electes i empreses de serveis urbans. Aquest encontre busca reunir experts en la matèria i compartir coneixements, experiències i solucions innovadores al voltant de la gestió dels residus municipals, a més de ser un taulell per a les empreses i les seues novetats.

Aquest encontre ajuda a afrontar els reptes en el sistema de recollida de residus, amb l’objectiu de complir els requisits de recollida selectiva que fixa el nou marc legal estatal i europeu i assolir l’excel·lència en les noves implantacions.

Per a més informació sobre aquest fòrum internacional de gestió de residus municipals podeu consultar la pàgina web de Waste in Progress:

www.wasteinprogress.net

Altres Notícies