Jornada Comarcal Porta a Porta. Parlem de Porta a Porta.

Intercanvi d’experiències per al coneixement del sistema PaP.

Des de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València s’ha realitzat la Jornada Comarcal Porta a Porta, el dijous 15 de desembre a la seu de la mancomunitat de la Ribera Alta amb l’objectiu principal de descobrir el porta a porta i quin és el camí per a implantar-lo. Aquesta jornada també es realitzarà em altres cinc comarques valencianes, amb l’objectiu d’apropar el sistema de recollida porta a porta a totes les administracions.

A la jornada s’han tractat els següents temes d’actualitat i d’interés, com l’estratègia Reacciona en matèria de gestió de residus domèstics i assimilables, el sistema de recollida porta a porta i la importància d’una bona recollida en origen per a la gestió dels residus des del Consorci Ribera-Valldigna.

En aquesta jornada també es va presentar l’Associació Valenciana de Municipis per a la Recollida Porta a Porta a càrrec del seu president, Txema Peláez, i de Julio Garcia i José Forés, alcaldes d’Alcàntera de Xúquer i Llombai. Seguidament, el servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat de la Ribera Alta exposà les activitats que realitza al voltant del sistema porta a porta.

Per a finalitzar s’ha dut a terme una taula redona amb els municipis que han implantat la recollida porta a porta i un torn obert de paraules per a resoldre dubtes i compartir experiències.

Altres Notícies